Dermatologikursus

Kurset henvender sig hovedsageligt til dyrlæger, som ønsker et dybere kendskab til almen diagnostik, parakliniske test samt ætiologi og behandling af hudlidelser i smådyrspraksis. Kurset har fokus på hund og kat.

Kurset er et 1 dags kursus med teori og praktiske mikroskopiøvelser.  

Forandringer i hud og hår samt kløe og hårtab ses ofte hos smådyr i praksis, men kan til tider være udfordrende at diagnosticere og/eller behandle. Derudover er det vigtigt at lære at udtage prøverne samt at tolke resultatet under et mikroskop.

Målet med kurset er at give deltagerne en fundamental viden om hudlidelser hos hund og kat samt at opnå en praktisk formåen til at udføre parakliniske test af hudpatienten. Ved den case-baserede gennemgang får deltagerene mulighed for at sidde ved eget mikroskop og ”læse” præfabrikerede præparater af udvalgte hudlidelser, under kyndig vejledning af forelæseren. Derudover er der også en videregående introduktion af den kliniske præsentation af atopisk dermatitis, foderallergi og pyodermi hos hunde og katte.

På et opfølgende online Q&A bliver der mulighed for at stille spørgsmål i plenum til forelæseren omkring kursets emner (dette kommer der nærmere besked om på kurset).

Kurset er sponsoreret af Zoetis

SE KURSUSPROGRAM

  • Dyreart: Hund og kat
  • Målgruppe: Dyrlæger og veterinærsygeplejersker
  • Sprog: Dansk

The event is finished.

Dato

mar 03 2023
Expired!

Pris: (inkl. forplejning og materiale)

4,750.00DKK

Lokation

VISEC
Skovlytoften 5, 2840 Holte

Organisator

Visec
Visec

Other Organizers

Zoetis
Zoetis

Forelæser

  • Mette Schjærff
    Mette Schjærff
    Dyrlæge

    Mette er uddannet dyrlæge tilbage i 2003. Siden da har hun fået adskillige års erfaring med både internationale og nationale foredrag om veterinær dermatologi. Foruden allergier, har hun desuden forskningsfokus på bla. pyodermier og rationelt antibiotikaforbrug, MRSP infektioner, otitis externa og især håndteringen af Pseudomonas spp. Infektioner.

QR Code
Indkøbskurv
da_DKDanish
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.